Projectes

40 és el projecte musical per celebrar els 40 anys de la Bressola i que segueix la línia dels realitzats els darrers anys però,ara orientat a un públic jove, més gran o que ja ha crescut escoltant les musiquetes de la Bressola.

Amb els ratolins Fermí i Valentina del mas Casablanca hem viscut una completa aventura per la Catalunya del Nord. El resultat és el llibre "La Carta".

L'Ulldistret ha adaptat els Contes de la Bressola de l'Enric Larreula per explicar-los tot combinant amb jocs participatius per buscar la complicitat dels qui l'escolten.

El projecte va ser possible a partir d'una crida i una campanya de micromecenatge feta des de Verkami (juny de 2012).

Contes per la Bressola neix amb la voluntat de recuperar la tradició oral d’explicar contes a la mainada i ho fa com a prolongació del projecte “Musiquetes per la Bressola”.

Amb el nom de "Bressola de Nadal" es va presentar el concert al Petit Palau i els programes de televisió realitzats per Lluís Danés a partir de la banda sonora de "+ Cançonetes per a la Bressola".

El CD "+ Cançonetes per a la Bressola" és un treball que ha dirigit i composat el músic Xavier Lloses amb la col·laboració de l'Escolania de la quadratura del cercle i músics i cantants de primera línia, com ara Lluís Gavaldà, Gerard Quintana, Anna Roig, Lídia Pujol, Mazoni, Refr

L'èxit del projecte musical "Musiquetes per la Bressola" va crear una demanda de poder escoltar les "musiquetes" en directe. I per donar-hi resposta es va crear la banda de "Fem sonar les musuiquetes!". A Mataró, al festival Cruïlla de  Cultures, va fer-se el primer concert.

Un web creat a partir de les cançons de Musiquetes per la Bressola i que ha rebut nombroses aportacions des de les escoles, músics i joves creadors.

Un CD que amb la direcció artística de Núria Lozano, Marc Serrats i Marc Grau i la col·laboració i la generositat d'una  trentena de cantants i músics convidats de tot els Països Catalans esdevé un treball de recerca musical, de relectura del patrimoni de la música popular i tradicional i de form

Subscriu-te al Projectes RSS Feed