Bressola de Nadal

Amb el nom de "Bressola de Nadal" es va presentar el concert al Petit Palau i els programes de televisió realitzats per Lluís Danés a partir de la banda sonora de "+ Cançonetes per a la Bressola". Bons exemples de l'evolució que té el projecte que també preveu tenir una proposta pedagògica, per treballar des d'aquest mateix web, com ja es va fer en l'edició del projecte "Musiquetes per la Bressola".  

"Bressola de Nadal" a Televisió de Catalunya.  

"+ Cançonetes per a la Bressola" ha tingut una primera entrega televisiva en la creació que Lluís Danés ha fet per Televisió de Catalunya i que s'ha emès aquestes festes de Nadal. "Bressola de Nadal" (veure programa íntegre) ha estat una excel·lent i imaginativa posada en escena que ha rebut molt bona acollida i excel·lents crítiques. Danes ha recreat un espai fantàstic i oníric, a l'entorn d'una pista de circ, on els somnis i els personatges del propi circ, els músics i cantants, es donen pas i s'encadenen amb les cançons i les músiques. Xavi Lloses i l'Orquestra de la Quadartura del Cercle intervenen al programa acompanyats de tots els interprets que participen als projecte i els nins i nines de la Bressola..

El concert "Bressola de Nadal" al Petit Palau és el fil conductor d'un programa de televisió que explica tot el projecte "+Cançonetes per la Bressola"

El programa s'ambienta en el Concert "Bressola de Nadal", que es va fer el passat 15 de desembre, al Petit Palau del Palau de la Música Catalana. Les actuacions s'entrellacen amb els ambients previs al concert, en un estil "making off", i amb un conjunt d'entrevistes als cantants i intèrprets que van participar al concert. El fil conductor és el propi concert i també es dona especial rellevància als nins i nines de la Bresola i a la pròpia Bressola, que és l'eix sobre el qual gira tot el projecte. 

El programa no és estrictament la realització del concert, però l'element musical és molt present, no només amb fragments de les actuacions sinó amb interessants reflexions dels cantants sobre les cançons que interpreten, la música popular i la música des de l'aspecte educatiu i la seva presència l'escola. També es molt present la referència a la realitat nordcatalana i un element d'actualitat, aquests dies, la immersió lingüística, atès que les escoles de la Bressola apliquen aquest model en el marc educatiu francès.

El programa ha estat realitzat per Santamandra i ha comptat amb la col·laboració de la a Xarxa de Televisions Locals (XTVL) i VilaWeb. Un vintena de televisions localsd'arreu dels Països Catalans van emetre el programa i també es pot veure des de xip/tv. Vilaweb va emetre íntegre l'enregistrament de cadascuna de les cançons, com si fossin petites nadales, durant el Nadal de 2010

El CD "+ Cançonetes per a la Bressola" és un treball que ha dirigit i composat el músic Xavier Lloses amb la col·laboració de l'Escolania de la quadratura del cercle i músics i cantants de primera línia, com ara Lluís Gavaldà, Gerard Quintana, Anna Roig, Lídia Pujol, Mazoni, Refree i els nins i les nines de la Bressola.

Comments (5)

AndreheaVe
- AndreheaVe

Hello. And Bye.

AndreheaVe
- AndreheaVe

Hello. And Bye.

AndreheaVe
- AndreheaVe

Hello. And Bye.

AndreheaVe
- AndreheaVe

Hello. And Bye.

Anthonytoili
- Anthonytoili

http://image.vietnamnews.vn//uploadvnnews/Article/2018/12/4/Anh212111403...
VinCity Sportia is the second project launched in HA NOI under the VinCity brand this year. — Photo courtesy of Vingroup
Viet Nam News
HA NOI — Vinhomes Joint Stock Company, a member of property developer Vingroup, officially launched the VinCity Sportia project on Tuesday.
Developed from the dynamic sports city concept of "Singapore and beyond," VinCity Sportia is one of the most modern and dynamic outdoor sports complexes in Viet Nam.
The project is located at the axis of Thăng Long Avenue, in the area of Tây Mo - Đại Mo Ward. It covers 280 hectares; however, the construction density is only 14.7 per cent.
VinCity Sportia spends most of its space to develop public facilities including the largest outdoor sports park in Việt Nam with more than 1,000 gym machines, eight utility parks, 200 outdoor sports fields, eight indoor and outdoor swimming pools, more than 60 children’s playgrounds and 58 relaxing hubs with gardens and walking paths.
VinCity also owns a comprehensive system of education, health, entertainment and leisure facilities in accordance with Singaporean standards, including an education system from kindergarten to multidisciplinary school including Vinschool, Vinmec International Hospital, Vincom Centres, crowded commercial streets and three BBQ parks.
VinCity Sportia will also be managed in accordance with VinCity standards from Vinhomes investor to maintain the best environment and facilities. In particular, the security system includes security cameras, a secure elevator using resident cards and a fire safety system with shelters and fire doors.
In order to make the urban model of "Singapore and beyond" more accessible to the population, Vinhomes and Techcombank have combined to offer a financial solution for customers. Accordingly, customers buying in VinCity Sportia receive maximum financial support. With only 10 per cent of the apartment price, customers can sign a sale contract. The next 20 per cent are paid gradually over six months after signing the sale contract, and for the remaining 70 per cent customers are entitled to a 35-year loan. The payment is only several million VNĐ per month.
VinCity Sportia is the second project launched in HA NOI in 2018 under the VinCity brand. Modern and convenient, the outstanding point of the VinCity model is the large ecological space, honouring healthy lifestyles and the balance between an active lifestyle and nature. — VNS

https://vincity.bacvilla.com - vincity
https://vincity.bacvilla.com - vincity sportia

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.