Una presentació per començar a descobrir l'Espai Bressola

L'ESPAI BRESSOLA s'ha creat amb la voluntat d'oferir un conjunt d'eines que ajudin a la publicació de continguts vinculats als diversos projectes educatius i culturals impulsats des dels Amics de la Bressola i, d'una manera molt especial, per afavorir la relació entre totes les persones que hi estan vinculades. 

La comunitat d'amics i amigues de l'ESPAI BRESSOLA és un element principal de l'activitat i dinamisme de tot el web. Aquesta comunitat està formada per persones d'edats i interessos molts diferents, per tant cal un esforç i una atenció especial per entendre cadascuna de les parts i dinàmiques que es puguin portar a terme en el web.

Us promposem una primera aproximació a un  manual d'ajuda, organitzat amb preguntes i respostes, per intentar  fer més fàcil la descoberta de les possibilitats que us ofereix ESPAI BRESSOLA:

Per on comencem?

Una primera manera de començar es fent una volta per tot l'espai i conèixer les diferents seccions que hi ha. D'aquesta manera, quan ja tinguis un compte d'usuari identificaràs millor les possibilitats que t'ofereix el sistema amb els continguts que pots crear i quines són les dormes d'interactuar amb altres mebres de l'ESPAI BRESSOLA.

Perquè ESPAI BRESSOLA?

El nom vol definir un espai web obert a la col·laboració de toyhom a partir dels diversos projectes educatius i culturals que tenen com a nexe en comú les escoles de La Bressola.

Com puc fer-me membre registrat?

Per tenir un compte d'accés a aquest sistema cal que et donis d'alta (aquí). Només et demanarem unes dades mínimes i immediatament rebràs a la teva bústia electrònica un nom d'usuari i un mot de pas. A partir d'aleshores ja pots utilitzar totes les eines que t'ofereix l'ESPAI BRESSOLA.

Que més puc fer?

No t'atabalis! Un cop t'autentiquis, amb les dades d'accés que hauràs rebut, t'apareix un menú lateral amb les opcions que pots utilitzar. No cal que les descobreixis totes de cop. El primer que pots omplir és la teva fitxa personal, amb les dades que et sembli oportú. Si poses la teva data de naixement, el dia del teu aniversari ho sabrà tota la comunitat (i possiblement rebràs més d'una felicitació). A la mateixa fitxa pots incloure les dades dels teus perfils a les xarxes socials (facebook, Twitter, Youtube...) que quedarna associades i visibles, pels altres usuaris, al teu perfil.

Després tens altres possibilitats per descobrir.  El teu espai personal té altres parts que s'aniran omplint a mesura que comencis a publicar o a fer comentaris a aportacions d'l'ESPAI BRESSOLA. I més endavant, començar a fer relacions amb la resta de la comunitat; identificant els teus amics i demanat-los amistat (quan et confirmin sortiran visibles al teu perfil)

Amigues i amics d'Espai Bressola?

Per fer una aportació a algunes de les cançons o contes publicats cal estar autenticat i tenir un perfil d'usuari i usuaria. També es poden aportar nous continguts des de l'espai "descobreix i crea". Tot aquest conjunt de persones configuren la comunitat digitals d'amigues i amics de l'Espai Bressola. Es poden establir diverses relacions entre uns i altre si comunicar-se a tracés de missatges o comentaris a les aportacions publicades. Us animem a fer-ho!
 

Comments (1)

coiracarme
- coiracarme

Hola
Sé que ja havia tingut un codi...pro no m"en recordi

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.