Tot a punt per ala Cantata "Allà a Mataró hi havia un tramvia"

Imatge d'arxiu.

Deu escoles mataronines participaran el proper dilluns 19 i dimarts 20 de maig ala Cantata“Allà a Mataró hi havia un tramvia” que tindrà lloc al Teatre Monumental de la capital del Maresme.

 Els mestres de música de les 10 escoles, porten mesos treballant a les aules per fer possible que tots els alumnes cantin a una sola veu conduïda per en Dani Àlvarez i La Coixinera. Hi escoltarem  temes com La BepaMuntanyes del Canigó, o en Joan ve de la cuina, o El tramvia de Mataró, que és el tema que dona nom a la cantata. Al vídeo, podeu veure com la gent dela Coixinera treballa la cançó, que els alumnes comparteixen als assajos a l’escola.

La Cantata es durà a terme en dues jornades, pel volum important de nens i nenes de 1r i 2n de primària que hi prenen part, i perquè ha augmentat el nombre d’escoles participants. S'hi cantaran 10 temes dels projectes Musiquetes perla Bressolai 1,2,3 Pica Bressola, amb un treball conjunt dels mestres de música sota la batuta d'en Dani Alvarez i la gent del grup de música tradicional de la ciutat,La Coixinera.

Amb les partitures, les bases de la cançons, i les lletres, els nens i nenes de les escoles mataronines han aprés les cançons que interpretaran de forma conjunta ala Cantatadel Monumental.

Les escoles s’han repartit dilluns i dimarts amb tres audicions diferents que oferiran al públic assistent.  

Dilluns 19 maig 11:30 matí

Mare de Deu de Lourdes

Angeleta Ferrer

Camí del Cros

Marta Mata

 19 maig 16:20 tarda

Gem

Rocafonda

Germanes Bertomeu

Dimarts 20 maig 11:30 matí

El Turó

Maria Mercè Marçal

Torre llauder

La cantata Allà a Mataró  hi havia un tramvia... és una proposta pedagògica per introduir l'alumnat en el món de la música a partir d’un treball de descoberta de les cançons i la música popular coordinat per La Casa de la Música de Mataró i l'Associació d'Amics de la Bressola. A partir d’una selecció de temes dels projectes d'Espai Bressola es proposa un treball conjunt amb els mestres de música de les escoles mataronines com una activitat integrada al mateix curs escolar. Les escoles de Mataró fa sis anys que participen en diferents formats de les cançons dela Bressola, a través de cantades conjuntes, i d'un treball previ dels mestres especialistes de música coordinat perla Casa dela Música.

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.