Recta final d'1,2,3... pica Bressola!

L'Anna Roig va tancar, aquesta setmana, el cicle d'enregistraments del projecte "1,2,3... pica Bressola!" que, des de mitjan setembre, s'han estat fent als estudis Paella de Torelló. Entrem ja a la darrera fase del projecte i, els propers dies, els enregistraments es traslladaran a les escoles de Perpinyà,  el Soler i Prada. Aquesta vegada, cantaran tots els nins i nines de totes les escoles de la Bressola. Amb els enregistraments a la Catalunya del Nord ja s'acabarà tota la fase d'enregsitraments i només quedarà el procés finals de mescles, que ja està força avançat.

El projecte musical "1,2,3... pica Bressola!" ja és a punt de tancar la seva fase de creació musical que ha estat comandada per en Marc Serrats, amb el suport i la producció d'en Marc Grau. Durant el novembre s'ha de fer tot el procés d'edició i distribució per poder presentar el CD a finals de mes o els primers dies de desembre. 

En el procés de creació de musical i els enregistraments el projecte ha madurat considerablement i ha aconseguit molts suports. Una tretena d'artistes, músics, cantants, però també actors com Joan Crosas, hi participen. L'increment de col·laboracions també ha fet que s'incrementés el llistat de cançons que superarà la vintena.

Sense acabar de desvetllar qui canta cada cançó us avancem que hi sentirem: Carles Belda & David Estop, Anna Roig, De calaix, Pot Petit, Joan Garriga, Renaldo i Clara & The Nordish, Joan Colomo & Pau Gené, Gerard Jacquet, Marimon & Rafalito / Txarango, Dani Rifà, Neus Berenguer-Orxata, Laia Vaqué-Glissando, Mine, Sanfaina de colors, Oliva Trencada, OVD Twins, Arnau Deblassi, Txell Cucurella, Sospedra/Pep Rius Julià Leone... 

 

 

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.