Entrades a la venda pel Concert

El proper cinc de desembre es presentarà en directe el projecte "1,2,3...pica Bressola!" en el concert "Més musiquetes per la Bressola, en directe!". El concert serà al Teatre artèria Paral·lel i comptarà amb l'actuació de Joan Garriga, Joan Colomo, Laia Vaque de Glissando, Txarango i Mine i l'Anna Roig, entre d'altres dels artistes que han col·laborat en el projecte. També hi cantaran un grup e nins i nines de les escoles de la Bressola. Les entrades pel concert ja s'ha posat a la venda (a través d'Internet es poden comprar directament des del web del Teatre Arteria Paral·lel o des de TicketMaster)

 "1,2,3... pica Bressola" és un projecte que s'ha gestat els darrers mesos amb el treball i la direcció musical de Marc Serrats i que ha tingut el seu finançament a través d'una campanya de micromecenatge. Amics de la Bressola és la promotora del projecte que a sumat moltes col·laboracions com en els anteriors projectes que ha promgut l'assoaciació que dóna suport a les escoles de la Bressola.

El CD es pevist que es comenci a distribuir la darrera setmana de novembre, just abans del concert. En paral·lel hi haurà altres canals de difusió, com el desenvolupament d'una aplicació per telèfon mòbil (IOS/Android) i tablets que permetrà escoltar les noves cançons i tambe les dels altres CDs. Es previst que es pugui descarregar en breu. Tots aquests materials seran accessibles des de l'Espai Bressola.

 

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.