Enregistrem una sessió del ContaContes de la Bressola

UllDistret

Aquesta setmana, hem gravat una sessió del ContaContes de la Bressola, amb l'Ulldistret per fer-ne un audiovisual que ben aviat podreu veure, d'una tarda molt especial.

Amb nens i nenes i pares i mares, ens vam aplegar al Parc Fèlix Cucurull d'Arenys de Mar, per escoltar i també per participar de les adaptacions que l'Ulldistret ha fet dels Contes de la Bressola de l'Enric Larreula. 

 

I vet aquí, que un dia, els animals del Bosc, van reunir-se per decidir qui en seria el Rei. Diu que es van trobar a la muntanya del Canigó, perquè és la més bonica del Pirineu i des d'on es pot veure el mar. Vam ser testimonis de la gran trobada a les Muntanyes del Canigó . I també vam enregistrar el conte d'un home que se les empescava per no fer brot i anava buscant i provant quina podia ser la seva millor feina. Hi havia una vegada.. "Jo som feliç", 

També ens van acompanyar el Senyor rei de Matalgran, el pagès, i la Llebreta que pastura la verdura al camp, i es menja l'enciam. Que em podríeu deixar els gossos? ... I encara abans d'acabar vam fer una postal de record amb tot el públic que ens acompanyava jugant amb embarbussaments per compartir-la des de l'Espai Bressola. 

 

Els Contes de la Bressola amb l'Ulldistret és un nou projecte impulsatdes dels Amics de la Bressola. A cada sesssió, diu Ricard Ferran -Ulldistret-, els contes són diferents i el conjunt esdevé una rondalla que creen els mateixos nens i nenes. Les properes setmanes hi ha actuacions previstes a Terrassa, Perpinyà, Barcelona i Vic. El format de l'espectacle permet adaptar-se tant a espais interiors -biblioteques, escoles o casals- com en espais exteriors, sempre que es mantingui la complicitat i la facilitat d'accedir al públic.

 

El llibre Contes de la Bressola

 

Contes de la Bressola és una edició promoguda per Amics de la Bressola (Sant Jordi 2011) que inclou sis contes originals escrits per Enric Larreula a partir de sis cançons dels projectes Musiquetes per la Bressola. El llibre inclou un CD gratuit on hi ha les sis cançons i l'enregistrament de la lectura dels contes llegits per Núria Feliu, Mercè Pons, Vicent Partal, Gemma Sangerman, Miquel Gelabert i Joel Manzanares, cadascun amb el seu accent i les seves aportacions a la interpretació.


 
Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.