El videoclip de l'estiu 1,2,3 Pica Bressola

Amics de la Bressola us proposa fer el videoclip de l’estiu 2013 amb les cançons del CD 1,2,3 Pica Bressola. Us animeu a participar al concurs que us proposem i compartir amb tothom la vostra creació? Podeu presentar les vostres aportacions fins al 15 d'octubre.

El concurs El videoclip de l'estiu 1,2,3 Pica Bressola
Hi poden participar tots aquells muntatges audiovisuals de vídeo, fotogràfia, animació o dibuixos que tinguin com a banda sonora alguna de les cançons de “1,2,3 pica Bressola”. També es consideraran lipdubs, flashmobs i altres idees en aquesta mateixa línia mentre tinguin la base musical d’alguna de les cançons del CD “1,2,3 pica Bressola”.

Les cançons:
Amics de la Bressola posa a la disposició de tothom que vulgui participar-hi totes les cançons del CD des del web EspaiBressola. Les cançons es poden descarregar des de la pàgina dedicada on també hi ha disponibles les lletres i altres materials.

Categories:
-Individual/Familiar: El treball es signat per una persona però hi podeu participar tota la família o un grup d’amics.
-Col·lectiva: Es un treball signat de manera conjunta per un grup d’amics, una entitats, associació, grup d’esplai o agrupament escolta, un casal d’estiu o una escola.
- Joves creadors: Especialment dedicada joves creadors i creadores -individuals o col·lectius- entre 12 i 18 anys.
-Col·lectiva: Una crida especial orientada a colles de geganters, castellers i altres col·lectius de la cultura popular amb la voluntat que utilitzin les cançons a les seves cròniques audiovisuals d’estiu.

Data límit d’entrega i publicació:
Es considerarà que participen al concurs tots aquells “videoclips d’estiu” publicats al web d’EspaiBressola. La publicació s’ha de fer com una aportació a la mateixa cançó (o la principal) que s’ha utilitzat com a banda sonora del videoclip. La data límit serà el 15 d’octubre de 2013.

Drets de les imatges utilitzades:
Es recomana que els vídeos siguin elaborats amb imatges de les quals els autors disposin els drets -sigui perque són originals seves o per són de domini públic
o que són amb llicències que permeten la seva reutilització-. Per facilitar la seva possible difusió posterior recomanem que els vídeos es publiquin amb llicències
lliures i suggerim que aquests drets s’especifiquin en els crèdits. El projecte utilitza llicència Creatve Commons.

 

A mena de mostra:
Us deixem aquesta vídeo recreació del tema Jo som feliç (Musiquetes per la Bressola), realitzat per Ivan Moreno, Jose Mas, Sandra Sarrinat amb xuxes i clics. Un treball d'educació artística i la seva didactica del 2n curs de MEF (mestre educació física) de la Universitat de Girona (UDG). Al portal web, hi trobareu també moltes aportacions de tota mena, fetes amb les cançons dels anteriors projectes de la Bressola.

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.