+Cançonetes per la Bressola

El CD "+ Cançonetes per a la Bressola" és un treball que ha dirigit i composat el músic Xavier Lloses amb la col·laboració de l'Escolania de la quadratura del cercle i músics i cantants de primera línia, com ara Lluís Gavaldà, Gerard Quintana, Anna Roig, Lídia Pujol, Mazoni, Refree i els nins i les nines de la Bressola.  La primera edició que ha distribuït Enderrock, aquest mes de desembre, inclou 13 cançons, totes populars, amb algunes nadales.

La revista Enderrock va distribuir una primera edició del CD "+ Cançonetes per a la Bressola" amb la seva revista de desembre. El Palau de la Música ha acollit un concert amb tots els músics, intèrprets, cantants i els nins i nines de la Bressola. I, aquestes dates nadalenques, hi haurà una presència àmplia de tot el projecte a la televisió amb el programa "Bressola de Nadal" (TVC) que ha dirigit Lluís Danes i un segon programa centrat en el concert "+ Cançonetes per a la Bressola" que difondrà la Xarxa de Televisions Locals (XTVL)

 
Una segona edició del CD, que s'ha posat a la venda aquests dies, inclou la nadala mallorquina "Bressol de Nadal" que canten els gitanos nord-catalans Tekameli i que s'incorpora com 'bonus track'. Aquesta aportació dels Tekameli, que va obrir el concert al Petit Palau, queda recollida al programa de televisió "+ Cançonetes per a la Bressola" que s'emetra a les programacions de  la XTVL.
 
El projecte "+ Cançonetes per a la Bressola" és impulsat per La Bressola i els Amics de la Bressola, amb la col·laboració a la producció de Crea't i Enderrock. El punt de partida és el CD però s'han proposat diverses accions paral·leles per augmentar la seva difusió. Un seguit de propostes que s'han succeït durant tot el mes de desembre i que tindran continuïtat durant tot l'any vinent.
 
El concert al Petit Palau i els formats televisius "Bressola de Nadal" dirigit per Lluís Danés i  el programa sobre el concert,  són dos exemples de l'evolució que té el projecte que també preveu tenir una proposta pedagògica, per treballar des d'aquest mateix web, com ja es va fer en l'edició del projecte "Musiquetes per la Bressola".
 
"Bressola de Nadal" a Televisió de Catalunya.
 
"+ Cançonetes per a la Bressola" és la banda sonora que el director de cinema, Lluís Danés, ha ha realitzat per Televisió de Catalunya per aquestes festes de Nadal. Danes ha recreta un espai fantàstic i oníric, a l'entorn d'una pista de circ, on els somnis i els personatges del propi circ, els músics i cantants, es donen pas i s'encadenen amb les cançons i les músiques.

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.