'40' per celebrar els 40 anys de la Bressola

Celebren els 40 anys de La Bressola amb un nou disc: 40. Es tracta d'un nou projecte musical que segueix la línia dels realitzats els darrers anys però, sense renunciar al públic infantil, busca ser atractiu a un públic jove, més gran o que ja ha crescut escoltant les musiquetes de la Bressola.

El CD es podrà aconseguir amb el diari ARA, en exclusiva, els dies 18 i 19 de febrer a un preu de 9,95 euros.

40 és el nom del nou projecte musical per celebrar els 40 anys de la Bressola i que han portat a terme en Marc Serrats i en Raph Dumas, amb la col·laboració́ dels músics i cantants Carles Belda, Nadége Figarola, Miquel Gil, John William McKissock i Anna Roig. També podrem escoltar una cançó cantada pels nins i nines de la Bressola i la veus d'algunes mestres.

El CD s'ha gravat aquesta tardor als estudis Marendadisc al barri del Vernet, al cor de Perpinyà̀. Un treball molt intens i complementat entre dos músics: Marc Serrats i Raph Dumas. S'han fet noves versions d'algunes cançons que ja eren als anteriors projectes, com 'Muntanyes del Canigó́' o 'Lo pardal', i es recuperen i retroben veus com l'Anna Roig, en Miquel Gil o en Carles Belda. També́ s'incorporen noves cançons d'arrel i es manté́ el criteri que siguin representatives d'arreu dels territoris de parla catalana.

El CD es distribuirà durant el cap de setmana del 18 i 19 de febrer a través del diari ARA a qui li agraïm la col·laboració logística i el suport mediàtic. Es podrà comprar durant el cap de setmana als quioscos i llibreries d'arreu del Principat i les Illes amb l'edició del diari.

 

AdjuntMida
Image icon 40_darrera.jpg78.82 KB