#30anysAmicsBressola

Els Amics de La Bressola, l'entitat que dóna suport a les escoles La Bressola de la Catalunya del Nord, commemora enguany els 30 anys de la seva creació. Aquesta celebració coincideix amb els 40 anys de l'inici de l'activitat de la primera escola de La  Bressola a Perpinyà.

El divendres vinent, 22 d'abril, en el context de la Diada de Sant Jordi, l'Associació d'Amics de La Bressola farà l'Assemblea anual però enguany amb un format diferent. 

Es  comentaran les activitats que ha dut a terme al llarg de l'any, i es presentarà la programació per als mesos propers.

Serà a les 20 h. al cinema Texas de Barcelona.

A l'acte hi assistiran entitats diverses que treballen per la llengua, l'educació i la cultura arreu del país  i es llegirà el "Manifest per un espai comunicatiu català” de la plataforma Enllaçats per la Llengua.

A continuació, hi haurà la projecció d'un fragment del documental inèdit, produït pels Amics de la Bressola, que fa un repàs per la història dels 40 anys de les escoles La Bressola.

En acabat, compartirem un tastet de vins del Rosselló.

Esteu convidats a participar-hi!

Com que l'aforament és limitat, us demanem que ens confirmeu ben aviat la vostra assistència a: comunicacioamics@bressola.cat