1,2,3 Pica Bressola triomfa a Vic

La plaça de la catedral de Vic va quedar plena a vessar aquest diumenge, amb l'espectacle 1,2,3 Pica Bressola, programat al 25è Mercat de Música Viva de Vic. 

L'ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga, el cantant Dani de Tremendamente, i el músic i cantant osonenc Guillem Roma, van ser els convidats d'excepció de la banda d'1, 2, 3 Pica Bressola que va presentar a la plaça, l'espectacle en directe. La característica prinicipal de la proposta és la relectura i revisió de cançons infantils i música tradicional, i, sobretot els nous ritmes que se'ls donen. Una fórmula de trobada intergeneracional a l'entorn de la música i les cançons de sempre, que va agradar tant a nens i nenes com a pares i mares.

La bona acollida del CD 1,2,3 pica bressola i l'èxit del concert de presentació que es va fer a Barcelona, ens han animat a preparar una gira amb la banda que encapçala en Marc Serrats (guitarra, mandolina, i veu) i amb un format que va més enllà d'un concert clàssic, presentat per l'actor Jordi Torres que va dinamitzant tot l'espectacle. i els músics Arnau Caparó (baix, teclat, guitarra i veu), Xarli Oliver (bateria, programació bases i guitarra), i Albert Vila (baix i banjo turc). En directe les musiquetes El tren pinxo de Banyoles, Marrameu torra castanyes o les Nines maques, segur que sonen molt bé, i fan cantar i ballar a petits i grans. Sempre hi ha sorpreses, com artistes convidats, o l'atractiu del treball amb els nens i nenes de la Bressola (Barcelona), la coral Geriona de l'Escola Municipal de Música a Girona, o els convidats coneguts a la comarca com a Vic.

Desprès dels concerts a Barcelona i Girona, i d'aquest diumenge al Mercat de Música Viva de Vic, l'espectacle entra en gira inclosa a l'ODA (Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona), i és previst que arribi a Banyoles, Arenys o Torelló entre d'altres.

1,2,3... Pica Bressola! (DiscMedi, 2012) és el tercer projecte musical impulsat per Amics de la Bressola. Ha estat èxit col•lectiu des de l'inici, gràcies a l’aportació de 320 mecenes que a través de Verkami en van finançar la producció, així com a la llarga llista de col•laboracions musicals que ha tingut. La direcció i producció musical del disc ha anat a càrrec de Marc Serrats, i una trentena de cantants i músics han participat ales 25 cançons que conté.

Us deixem amb el directe del Tren pinxo de Banyoles, que va sonar a la plaça de Vic, com a comiat del concert, 1,2,3 Pica Bressola. També us convidem a veure l'actuació d'en Dani de Tremedamente, amb el tema "En Joan ve de la cuina"

 

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.