Propostes DESCOBREIX i CREA

20 des 2012 - bressola

El punt de partença de l'Espai Bressola va ser el projecte musiquetes.cat, que presentava les cançons del CD Musiquetes per la Bressola. L'Espai Bressola va més enllà d'oferir les cançons per ser escoltades i esperar que hi hagi un retorn d'aportacions i  ha anat proposant noves idees i eines.

El bloc DESCOBREIX i CREA permet donar cabuda a aquestes noves propostes. Us n'expliquem algunes de les que hi ha funcionant i que podeu utilitzar o tenir com a referència per noves propostes:

Els CONCERTS: És un espai on proposem de publicar enregistraments de concerts que s'hagin fet a l'escola o cançons infantils. Val la pena que hi afegiu una descripció que ajudi a conèixer més coses del concert i dels qui hi participen. Hi ha publicats els principals concerts dels projectes musicals de la Bressola.

Els LIPDUBS i FLASMOBS: Crear aquest espai va ser una idea que va sorgir quan el col·legi del Soler va va fer el seu lipdub. Va ser la manera de poder-lo presentar i oferir un espai on es pogués agrupar amb altres creacions del mateix estil.

1,2,3... pica Bressola!: S'ha utilitzat durant el procés de gestació del tercer projecte musical per explicar com s'estava portant a terme i també per anar anunciant i compartint novetats. S'hi poden trobar diverses proves i explicacions de com s'estaven treballant les cançons. Aquest exemple, es replicable a altres projectes que es volguessin portar a terme i tinguessin una voluntat de ser compertits i certa durada temporal.

Cançonetes de Can Cuques: És l'exemple pràctic d'una aportació externa, treballada per un col·lectiu, en un temps concret i uns resultats. Va ser un treball musical d'un grup de mestres del Maresme i que per poder-lo presentar es va crear un espai propi. Una de les cançons que van cantar (La ploma de la perdiu) també es va afegir al llistat de ESCOLA, CANTA I BALLA.

L'Espai Bressola ofereix un conjunt d'eines telemàtiques molt completes i fàcils d'utilitzar. Segur que qualsevol idea que tingueu és pot materialitzar amb algun o altre recurs dels que disposem. No dubteu a proposar-ho, sigui fent un comentari on ho considereu, o contactant-nos.