La Bressola reivindica l'escola catalana a Barcelona

21 des 2012 - diariwin

El concert del passat dimecres 5 de desembre va servir per presentar a Barcelona el disc "1,2,3 Pica Bressola", solidari amb la xarxa d'escoles repartides per la Catalunya Nord.

Com alguns de vosaltres ja heu escrit al Diari Win, ens ho vam passar molt bé els que vam anar allà. Van cantar i tocar les cançons del disc i, de tant en tant, apareixia algú que feia riure a la gent o reivindicant el paper de les escoles de La Bressola en la normalització de la llengua catalana al sud de França. I és que el concert va coincidir (per casualitat) amb la setmana que vam conèixer l'avantprojecte de llei del Ministeri d'Educació. Un document que proposa reduir el català (i la resta de llengües diferents del castellà que es parlen a l'estat espanyol) a les escoles catalanes.

En el vídeo que us hem preparat aquí sota us podeu fer una idea de com va ser el concert de Barcelona i també podeu conèixer una mica més la feina que fa La Bressola als territoris del sud de França (que anomenem Catalunya Nord) perquè la llengua que parlem nosaltres, el català, sigui tractada com una llengua normal.