Els nins i nines ja treballen les cançons d'"1, 2 i 3 pica Bressola"

19 jun 2012 - bressola

En Cesc Franquesa, mestre i director pedagògic de la Bressola, explica en aquest vídeo que els nins i nines ja treballen en el projecte musical "1, 2 i 3 pica Bressola". La tria de cançons ha estat un primer treball que han realitzat a les aules. La proposta de títols, sobretot nordcatalans, s'ha fet arribar a en Marc Serrats, que ha pogut triar i remenar (com explica en aquest vídeo.

La feina a l'escola no ha fet més que començar. Els nins i nines marxaran cap a les vacances d'estiu amb la tria de cançons fetes i sabent quines cançons hauran de cantar tot just comenci el curs. Les primeres setmanes de setembre seran força mogudes perque aleshores ja tocarà afinar i descobrir l'apassionant món de la producció i els enregistraments musicals.

En Cesc Franquesa, ens avança tota aquesta planificació, estretament lligada a l'activitat docent. De totes maneres, sense voler precipitar les coses, hi ha un primer repte que és aconseguir el finançament necessari i completar el projecte Verkami. Ens Cesc demana la col·laboració de tothom, tant per seguir fent difusió com concretant les aportacions econòmiques de mecenetatge.