Canten els més xics a Terrassa

06 jul 2013 - bressola

Les Musiquetes de la Bressola són ben vives a Terrassa i, un altre anys, Radio Allioli ha fet possible que les cantin els més xics de les escoles de la ciutat  . El concert és fruit d'un treball continuat durant tot el curs amb els nens i nenes de diverses escoles. Les cançons del concert es van enllaçant amb les presentacions que fa el locutor de Ràdio Allioli, una emissora terrasenca que emet, un cop a l'any, per acompanyar la cantata que té l'acompanyament de música en directe.

La primera edició d'aquesta cantata escolar va ser l'any 2010 i des d'aleshores s'ha seguit fent cada any. La direcció dalt de l'escenari del nombrós grup de nens i nenes ha estat a càrrec de l'Helena Cases i els músics de Ràdio Allioli són la Núria Lozano, el Senyor Sequâh, l'Albert Vila i l'Oriol Cases.

La sintonia de ràdio Allioli obre el concert i s'encadenen les cançons: La Bepa, Jo som feliç, Muntanyes del Canigó, les transformacions, La Pastoreta, la cançó de les mentides, Mareta, El capella i la gallina, la Lluna la pruna i l'Allioli. Ràdio allioli també té fa les seves emissions de final de curs des de l'Hospitalet de Llobregat.

L'enregistrament del concert ha estat fet i penjat a la xarxa per Asako Costa i s'ha publicat en dos fragments:

http://www.youtube.com/watch?v=QcoEntGuA10

http://www.youtube.com/watch?v=CWqPqDtCQkw